Bier adventskalender

Bier adventskalender 2021Bier adventskalender 2021 kopen? Wil jij dit jaar op een speciale manier aftellen naar de feestdagen? Dan raden wij jullie absoluut een adventskalender met bier aan. De bier adventskalenders zijn doorgaans gevuld met 24 biertjes. Daarbij worden vaak 24 verschillende speciaalbiertjes uitgekozen. Dat is meteen een leuke manier om met verschillende smaken kennis te maken. De laatste jaren hebben we gemerkt dat bier adventskalenders het ontzettend goed doen. Vooral mannen tellen graag met een bier adventskalender af naar de feestdagen, maar ook onder vrouwen vallen deze kalenders ieder jaar wel in de smaak. Op deze pagina vind je een overzicht van de bier adventskalenders van 2021.

Bier adventskalender 2021

Hoe werkt een bier adventskalender?

Een bier adventskalender is een leuke kalender om mee af te tellen naar de feestdagen, maar hoe werkt een bier advent kalender precies? Met een bier adventskalender start je op 1 december 2021 met het openen van een vakje. Achter dat vakje vind je speciaalbier. Vanaf die dag open je iedere dag een nieuw vakje tot je op kerstavond het laatste biertje tevoorschijn haalt. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je iedere dag een nieuw biertje uitprobeert of dat je na 24 dagen een leuke bierproeverij houdt met je vrienden.

Wat is de inhoud van een speciaalbier adventskalender?

De makers van de bier adventskalenders doen ieder jaar hun uiterste best om de kalenders rijk te vullen. Zo wordt er lang nagedacht over waarmee de speciaalbier adventskalender gevuld wordt. Voor de kalenders worden vaak biertjes uit verschillende landen gehaald. Daarnaast worden al deze biertjes ook nog eens uitgelicht. Dat gebeurt soms door een QR code toe te voegen en soms door gewoon een papiertje in de doos met informatie over de inhoud. Door een inhoud met veel verschillende biertjes is een bier adventskalender een leuke gelegenheid om kennis te maken met verschillende smaken.

Wat kost een bier adventskalender?

Hoe duur een adventskalender met bier is, is afhankelijk van voor welke kalender je kiest. De goedkoopste bier adventskalender gaat over de toonbank voor zo’n 50 euro. Daarnaast zijn er ook wat meer exclusievere adventskalenders. De prijzen variëren dan tussen de 50 tot en met 125 euro. Het verschil in prijzen is makkelijk te verklaren. Sommige bier adventskalenders bevatten namelijk slechts biertjes die voor de brouwer van de kalender gebrouwen zijn. Daarnaast heb je natuurlijk ook de wat meer reguliere adventskalenders met bier dat wat vaker voorkomt.

Adventskalender met bier kopen

Wil jij dit jaar met een bier adventskalender aftellen naar de feestdagen? Dan doe je er goed aan om niet te lang te wachten met het bestellen. De laatste jaren hebben we gemerkt dat de kalenders online binnen no time uitverkocht raken. Niet vreemd, want vaak zijn de adventskalenders goedkoper dan wanneer je 24 speciaalbiertjes los koopt. Daarnaast krijg je hem ook nog eens thuisbezorgd. Kies jij voor de bier adventskalender 2021?