Adventskalender Black Friday kortingen

Op zoek naar adventskalender Black Friday kortingen? De laatste vrijdag van november is bijna aangebroken en dat betekent dat Black Friday voor de deur staat. Op vrijdag 25 november kunnen we genieten van heerlijke kortingen, maar zelfs in aanloop naar Black Friday mogen we al heel wat deals begroeten. Denk bijvoorbeeld aan LEGO adventskalenders met 25% korting of andere populaire adventskalender deals. In dit artikel vind je een overzicht van de adventskalender Black Friday kortingen van 2020. Ben jij nog op zoek naar een kalender? Wees er dan snel bij, want op = op. Zeker omdat de aftelkalenders dit jaar over de toonbank vliegen.

Black Friday

Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De dag is in Amerika de dag na Thanksgiving en betekent voor de meeste Amerikanen een vrije dag. De afgelopen jaren is Black Friday uiterst populair geworden en ook in Nederland en België steeds bekender geworden. Daardoor mogen we hier tegenwoordig op de laatste vrijdag van november ook rekenen op flinke kortingen. Handig voor de inkopen rondom Sinterklaas en Kerstmis. Hieronder vind je een overzicht van de adventskalender Black Friday kortingen.

Adventskalender Black Friday deals

Bol.com is al vroeg begonnen met zijn Black Friday acties. Het bedrijf heeft er een traditie van gemaakt om 8 dagen Black Friday deals te lanceren. Iedere dag staat een andere categorie centraal met extra acties. Ook een aantal adventskalenders worden met korting verkocht.

Amazon is sinds dit jaar beschikbaar in Nederland en dat levert meteen heel wat deals op. In de Black Friday week kunnen we onder meer op kortingen rekenen op adventskalenders. Soms tot wel 40%. Daarnaast doet ook de Duitse Amazon mee.

Douglas heeft van 26 tot en met 30 november waanzinnige kortingen. Profiteer deze dagen van liefst 25% korting op het gehele assortiment. Daarnaast kun je zelfs rekenen op 30% korting als het gaat om geuren en geursets. Ook biedt Douglas een aantal cadeaus aan.

ICI Paris XL stelt deze Black Friday ook absoluut niet teleur. Iedere dag vind je nieuwe Black Friday deals. Dit weekend komen er speciale weekenddeals beschikbaar. Tot op heden liep de korting al op tot meer dan 50% op geselecteerde producten.

Ook bij Lookfantastic wordt Black Friday dit jaar niet overgeslagen. Met een speciaal Beauty Event kun je rekenen op hoge kortingen. Zo bespaar je tot 30% op je aankopen. Daarnaast zijn er 3 voor 2 aanbiedingen op onder meer CeraVe, Murad en Glow Gorgeous.

ASOS verkoopt ieder jaar verschillende adventskalenders, maar ook meer dan dat. Met Black Friday kun je rekenen op kortingen tot 70%. Daarmee heeft de webshop zijn grootste deels ooit gelanceerd. Ook de NYX adventskalender is nu met korting beschikbaar.

De Beerwulf adventskalender was dit jaar razendsnel uitverkocht, maar voor de bier liefhebbers valt er met Black Friday wel andere korting te scoren. Zo kun je rekenen op kortingen tot 30% op speciaalbaar.

Alternate maakt net als veel andere sites tegenwoordig gebruik van een Black week. Van 23 tot en met 30 november kun je rekenen op kortingen tot meer dan 50%. Ook een aantal adventskalenders is in de aanbieding.

The Body Shop pakt dit jaar ook uit met Black Friday. Ben jij nog op zoek naar cadeau's voor de feestdagen? Reken dan op 25% korting op alles uit het assortiment, met uitzondering van de adventskalenders, cadeausets en handcrèmes 30ml. De code voor de korting is 13929.

Koffievoordeel Black Friday

Ben je nog op zoek naar een koffie adventskalender? Dan heeft Koffievoordeel.nl een handige Black Friday deal. Bestel voor minimaal 50 euro Café Royal koffie en krijg een Café Royal adventskalender ter waarde van 14,99 euro cadeau. Ook zijn er de nodige andere deals.