Adventskalender 2022

Adventskalender 2022: Een compleet overzicht van alle aftelkalenders die in 2022 op de markt worden gebracht. Met adventskalenders kun je op een leuke manier aftellen naar Kerstmis en dit jaar zijn er meer keuzes dan ooit tevoren. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun eigen adventskalender op de markt te brengen. Het begon met chocolade, sloeg toen over naar beauty en nu kun je zo goed als alles terugvinden in een adventskalender. Of je nu op zoek bent naar een beauty adventskalender, een drank adventskalender, een eten adventskalenders of een speelgoed adventskalender, wij hebben alle keuzes op een rijtje gezet. Daarnaast kun je ook zoeken op voor mannen, voor vrouwen, voor jongens en voor meisjes adventskalender 2022.

Adventskalenders 2022:

Populaire adventskalenders 2022

De laatste jaren hebben we gezien dat steeds meer bedrijven zich mengen in de markt van adventskalenders. Dat leverde vorig jaar voor het eerst een Pickwick thee adventskalender op. Ook in 2022 verwachten we de nodige nieuwe varianten op de markt, maar daarnaast zijn er ook een aantal adventskalenders die ieder jaar over de toonbank vliegen. Denk daarbij aan die van de IKEA, Rituals, Pringles, Nivea, Douglas en The Body Shop. Deze merken verwachten we ook dit jaar terug voor een adventskalender 2022.

Hoe werkt een advent kalender?

Een adventskalender is een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen. Vroeger waren de kalenders voornamelijk in de supermarkt te koop en zaten ze gevuld met chocolade. Inmiddels hebben heel wat bedrijven hun eigen aftelkalender ontwikkeld. Kies je bijvoorbeeld voor een beauty adventskalender, dan kun je 24 dagen lang rekenen op een verzorgingsproduct. Met een adventskalender begin je op 1 december 2022. Vanaf die dag tel je 24 dagen lang af naar kerstavond. Daarna begint Kerstmis officieel. Bij sommige luxe adventskalenders vind je zelfs op eerste kerstdag nog wel eens een cadeautje terug.

Alle adventskalenders 2022

Op deze pagina vind je alle adventskalenders van 2022. Zit er op dit moment nog niets bij wat je aanspreekt? Kom dan later zeker nog een keer terug. De laatste jaren zijn de meeste adventskalenders tenslotte pas in oktober en november bekendgemaakt. De pagina wordt dan ook dagelijks voorzien van updates. Kies jij ook in 2022 voor een adventskalender?