Adventskalender 2021

Op zoek naar een adventskalender 2021? Wij bieden je een compleet overzicht van alle aftelkalenders die dit jaar op de markt worden gebracht. Adventskalenders zijn een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen en ook dit jaar is dat weer mogelijk. Steeds meer bedrijven lanceren hun eigen kalender en dat leidt tot aardig wat keuze. Voordat je de zoektocht naar een kalender start, doe je er dan ook goed aan om te weten waar je ongeveer naar op zoek bent. Ook in 2021 verwachten we weer van alles op het gebied van adventskalenders. Of je dan ook gaat voor een beauty adventskalender, een drank adventskalender of een speelgoed adventskalender: hieronder vind je alle opties van dit jaar. Wil je specifieker zoeken? Bekijk dan ook ons overzicht voor mannen, voor vrouwen, voor jongens en voor meisjes adventskalender 2021.

Adventskalenders 2021:

Populaire adventskalenders 2021

De laatste jaren hebben we gezien dat steeds meer bedrijven zich mengen in de markt van adventskalenders. Dat leverde vorig jaar voor het eerst een Pickwick thee adventskalender op. Ook in 2021 verwachten we de nodige nieuwe varianten op de markt, maar daarnaast zijn er ook een aantal adventskalenders die ieder jaar over de toonbank vliegen. Denk daarbij aan die van de IKEA, Rituals, Pringles, Nivea, Douglas en The Body Shop. Deze merken verwachten we ook dit jaar terug voor een adventskalender 2021.

Hoe werkt een advent kalender?

Een adventskalender is een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen. Vroeger waren de kalenders voornamelijk in de supermarkt te koop en zaten ze gevuld met chocolade. Inmiddels hebben heel wat bedrijven hun eigen aftelkalender ontwikkeld. Kies je bijvoorbeeld voor een beauty adventskalender, dan kun je 24 dagen lang rekenen op een verzorgingsproduct. Met een adventskalender begin je op 1 december 2021. Vanaf die dag tel je 24 dagen lang af naar kerstavond. Daarna begint Kerstmis officieel. Bij sommige luxe adventskalenders vind je zelfs op eerste kerstdag nog wel eens een cadeautje terug.

Alle adventskalenders 2021

Op deze pagina vind je alle adventskalenders van 2021. Zit er op dit moment nog niets bij wat je aanspreekt? Kom dan later zeker nog een keer terug. De laatste jaren zijn de meeste adventskalenders tenslotte pas in oktober en november bekendgemaakt. De pagina wordt dan ook dagelijks voorzien van updates. Kies jij ook in 2021 voor een adventskalender?